Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

среда, 17 сентября 2014 г.

Актуальні проблеми шкільної географічної освіти та картографії



У комунальному закладі «Харківський центр естетичного виховання «Будинок учителя» КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» разом з Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна 11.09.2014 року відбувся семінар «Актуальні проблеми шкільної географічної освіти та картографії» в межах ХXІІІ Міжнародної науково-методичної конференції «Проблеми безперервної географічної освіти і картографії».  
За порядком денним було визначені шляхи забезпечення якості географічної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області, представлено досвід інновацій при викладанні географії в загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області, окреслено особливості підвищення кваліфікації вчителів географії  Харківського регіону та підготовки учнів до складання ЗНО з географії.
Під час семінару були розглянуті наступні питання:
·       висвітлення освітніх механізмів та шляхів забезпечення якості географічної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах Харківської області;
·       акцентування уваги на особливостях підвищення кваліфікації вчителів географії у Харківському регіоні;
·       ознайомлення вчителів Харківщини з сучасними педагогічними методиками та технологіями навчання географії;
·       представлення науково-методичного досвіду викладання географії у різних регіонах України.
 

У роботі семінару взяли участь 80 осіб, серед них були представники Республіки Беларусь, Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Могильовського державного університету ім. А.О. Кулешова і учителя географії України та Харківської області.

Комментариев нет:

Отправить комментарий