Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 30 ноября 2015 г.

З 25 по 29 листопада 2015 року Гете Інститутом в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України на базі Харківської гімназії №23 Харківської міської ради було проведено методико-дидактичний семінар для вчителів німецької мови.


У межах методико-дидактичного семінару в різних соціальних формах були опрацьовані актуальні інтерактивні методики під час вивчення граматичного та фонетичного матеріалу на уроках німецької мови як першої, так і другої іноземної.
У семінарі взяли участь 20 учителів німецької мови загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області: 7 фахівців – вищої кваліфікаційної категорії, 5 педагогів – І кваліфікаційної категорії, 3 учителів – ІІ кваліфікаційної категорії, 5 осіб – з кваліфікаційною категорією «Спеціаліст».

За підсумками роботи семінару всі учасники отримали міжнародний сертифікат GIDELFO (Professionelle Qualifizierung von Deutschlehrern), який згідно з листом Міністерства освіти і науки України від 26.09.2014 р. №1/9-495 є підставою для зарахування годин фахової підготовки під час проходження планових курсів в інституті післядипломної педагогічної освіти.
Організаційно-методичний супровід здійснено КВНЗ “Харківська академія неперервної освіти”.



Комментариев нет:

Отправить комментарий