Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

вторник, 22 декабря 2015 г.

Відбулося нагородження переможців регіонального етапу Національної виставки-конкурсу дитячого малюнка "Я хочу жити в якісному світі"

18 грудня у ДП «Харківстандартметрологія» нагородили переможців регіонального етапу Національної виставки-конкурсу дитячого малюнку  «Я хочу жити в якісному світі».

На виставці усі бажаючі змогли переглянути роботи переможців регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнку «Я хочу жити в якісному світі». Самі ж переможці конкурсу отримали дипломи та солодощі від ПАТ «Харківська бісквітна фабрика».

У Харківській області організаційно-технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу  здійснює ДП «Харківстандартметрологія», організаційно-методичне - КВНЗ   «Харківська академія неперервної освіти».



Конкурсні роботи виконувалися юними художниками за трьома номінаціями:
- Я пізнаю якісну продукцію;
- Ми - архітектори якісного світу;
- Кращий плакат на споживчу тематику.

15 вересня журі визначило переможців регіонального рівня виставки-конкурсу (перше, друге і третє місця) у кожній номінації за віковими категоріями (5-8 років, 9-12 років, 13-17 років).

Роботи фіналістів, котрі посіли перші місця у кожній номінації у відповідних вікових категоріях, тобто 9 робіт від Харківського регіону, брали участь у виставці-конкурсі на загальнодержавному рівні. Цьогоріч переможцем конкурсу на загальнодержавному рівні від Харківської області стала мешканка м. Первомайського Анна Ясінська за роботу «Наша мрія – Земля чиста, красива!».

Переможці регіонального рівня 2015 року






Комментариев нет:

Отправить комментарий