Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 29 февраля 2016 г.

Семінар-презентація результатів роботи ТТК «Кабінет-лабораторія в навчальному закладі: нормативно-правове забезпечення».

Центром методичної та аналітичної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» проведено семінар-презентацію результатів роботи ТТК «Кабінет-лабораторія в навчальному закладі: нормативно-правове забезпечення» для вчителів біології, фізики, хімії.
Учасники семінару ознайомилися з нормативною документацією кабінетів ПМН, яка передбачає безпечне проведення лабораторних та практичних занять, висвітлили проблемні питання дотримання вимог безпеки життєдіяльності учасниками навчально-виховного процесу.

У рамках семінару вчитель фізики Петрівського НВК Красноградської райради Харківської області Палагута В.І., поділився досвідом використання на уроках та в позаурочний час цифрової лабораторії Еinstein, яка дозволяє проводити автоматизований збір та обробку даних, відображає хід експерименту у вигляді графіків, таблиць, показань приладів, забезпечує надвисоку точність та чутливість. Також вчителі обговорили способи поєднання нового обладнання з тим, що вже наявне у кабінетах фізики області.
Упровадження сучасних підходів до роботи кабінету фізики презентувала вчитель Харківської загальноосвітньої школи №150 Шутова С.І.

Про реалізацію практично-дієвої і творчої складових змісту навчання біології через організацію роботи в навчальному кабінеті розповіла Чупрін В.П., учитель біології Чугуївської загальноосвітньої школи №4.
Учитель хімії Харківського технічного ліцею № 173 Ковальова В.Д., презентувала досвід використанням практико-орієнтованих способів навчальної діяльності на уроках хімії, розповіла про можливості збагачення експерименту елементами ужиткового спрямування. 
У роботі семінару взяли участь 98 учителів біології, хімії, фізики.
Методичне забезпечення семінару можна завантажити ТУТ.

Комментариев нет:

Отправить комментарий