Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

среда, 11 мая 2016 г.

Семінар-тренінг «Особливості впровадження курсу за вибором «Фінансова грамотність» у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів»

11 травня 2016 року Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» з метою популяризації курсу за вибором «Фінансова грамотність» проведено семінар-тренінг за темою «Особливості впровадження курсу за вибором «Фінансова грамотність» у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів».
У роботі семінару-тренінгу взяли участь методисти районних відділів (управлінь) освіти, учителі економіки та заступники директорів з навчально-виховної роботи шкіл м. Харкова та Харківської області.
Під час семінару-тренінгу Носик Н.Д., методистом Центру методичної та аналітичної роботи Харківської академії неперервної освіти, було презентовано зміст курсу за вибором «Фінансова грамотність» та його програмно-методичне забезпечення для 2-10 класу. Особливу увагу приділено використанню інтерактивного мультимедійного електронного навчального посібника з курсу «Фінансова грамотність».
З актуальними питаннями впровадження курсу за вибором «Фінансова грамотність» у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів педагогічних працівників Харківської області ознайомив Китиченко С.О., викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти Харківської академії неперервної освіти.
У рамках семінару-тренінгу виступила Решетняк О.В., доцент кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів Національного політехнічного університету «Харківський політехнічний інститут», директор Міжнародного бізнес-центру, яка акцентувала увагу на необхідності використання інтерактивних вправ на уроках з фінансової грамотності.














1 комментарий:

  1. Коли будуть презентації з вебінару про літні мовні табори?

    ОтветитьУдалить