Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

вторник, 1 ноября 2016 г.

31 жовтня 2016 року Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» спільно з кафедрою менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів і Міжнародним бізнес-центром Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проведено відбірково-тренувальні збори з підготовки до Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність». Збори відбулися на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
Від Харківської академії неперервної освіти у заході взяли участь Китиченко Сергій Олександрович, викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти та Носик Наталя Дмитрівна, методист Центру методичної та аналітичної роботи.
Представники Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» працювали під керівництвом Решетняк Олени Володимирівни, доцента кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів, директора Міжнародного бізнес-центру.

До проведення відбірково-тренувальних зборів також було залучено спеціалістів у галузі фінансів, представників бізнесу та банківських установ м. Харкова.
Відбірково-тренувальні збори проводилися з метою надання науково-методичної та практичної допомоги керівникам та учням-членам команд з питань підготовки до виступу у Всеукраїнському турнірі юних знавців курсу «Фінансова грамотність». До участі запрошувалися команди старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.
У заході взяли участь 6 команд, до складу яких увійшли 30 учнів. Тренувальні ігри виявили високий творчий потенціал та здібності учнів.
У першому етапі учнівські команди були об’єднані у 2 групи та за результатами двох тренувальних ігор показали такі результати:
Перша група:
1.     «Золотий запас» Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області – 52,4 бала;
2.     «Тріумф» Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 164 Харківської міської ради Харківської області – 50,8 бала;
3.     «Зірка Давида» Харківського ліцею № 107 Харківської міської ради Харківської області – 46,6 бала;
Друга група:
1.     «Бізнес-сила» Московського району м. Харкова – 51,17 бала;
2.     «МБУ» Харківської гімназії № 163 Харківської міської ради Харківської області – 44,32 бала;
3.     «Ерудит» Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 111 Харківської міської ради Харківської області – 36,29 бала;
До фінальної гри ввійшли команди, які показали кращі результати у групах під час двох тренувальних ігор. Третій учасник фінальної гри був визначений за допомогою бліц-турніру між командами, які показали другий результат у своїх групах. Фінал завершився з таким рахунком:
1.     «Бізнес-сила» Московського району м. Харкова – 51 бал;
2.     «Золотий запас» Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області – 49,2 бала;
3.     «МБУ» Харківської гімназії № 163 Харківської міської ради Харківської області – 46,6 бала.

За результатами відбірково-тренувальної гри для участі у заочному етапі Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» рекомендовано направити 2 команди: збірну команду загальноосвітніх навчальних закладів Московського району м. Харкова «Бізнес-сила» та Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Харківської міської ради Харківської області «Золотий запас».












Комментариев нет:

Отправить комментарий