Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

пятница, 6 октября 2017 г.

04 жовтня 2017 року Комунальним вищим навчальним закладом «Харківська академія неперервної освіти» спільно з кафедрою менеджменту зовнішньоекономічної діяльності та фінансів і Міжнародним бізнес-центром Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» проведено відбірково-тренувальні збори з підготовки до ІТурніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» всеукраїнського рівня. Збори відбулися на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут». До проведення заходу також було залучено співробітників Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Харківського університету міського господарства ім. О.М. Бекетова, спеціалістів у галузі фінансів, представників бізнесу та банківських установ м. Харкова.

Відбірково-тренувальні збори проводилися з метою надання науково-методичної та практичної допомоги керівникам та учням-членам команд з питань підготовки до участі у ІТурніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» всеукраїнського рівня. До участі запрошувалися команди старшокласників загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області.
У заході взяли участь 9 команд, до складу яких увійшли 45 учнів. Тренувальні ігри виявили високий творчий потенціал та здібності учнів.
У першому етапі учнівські команди були об’єднані у 3 групи:
Перша група:
1.     Команда «Золотий запас» Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова;
2.     Команда Харківського ліцею № 107;
3.     Команда «Меркурій» Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 164;
Друга група:
1.     Команда «Бізнес-сила» Московського району м. Харкова у складі учнів Харківського ліцею № 141 та Харківської гімназії № 43);
2.     Команда Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 154;
3.     Команда Харківського технологічного ліцею № 9;
Третя група:
1.     Команда Харківського ліцею № 89;
2.     Команда Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 110;
3.     Команда Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 73.
До фінальної гри ввійшли 4 команди, які показали кращі результати у групах під час тренувальних ігор:
1.      Команда «Бізнес-сила» Московського району м. Харкова (у складі учнів Харківського ліцею № 141 та Харківської гімназії № 43);
2.     Команда Харківського ліцею № 107;
3. Команда «Золотий запас» Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова;
4.     Команда Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 73.
За результатами відбірково-тренувальної гри для участі у заочному етапі Всеукраїнського турніру юних знавців курсу «Фінансова грамотність» рекомендовано направити 2 команди: збірну команду загальноосвітніх навчальних закладів Московського району м. Харкова «Бізнес-сила» (у складі учнів Харківського ліцею № 141 та Харківської гімназії № 43) та Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова «Золотий запас».









Комментариев нет:

Отправить комментарий