Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

четверг, 23 апреля 2015 г.

Підсумкова діагностика рівня фінансової грамотності учнів Харківської області


Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, Міністерство освіти і науки України у співпраці з Програмою розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II), Університетом банківської справи та Національним банком України продовжує вивчення стану впровадження курсу «Фінансова грамотність» у закладах, залучених до дослідно-експериментальної роботи.
У 2014/2015 підсумкова діагностика рівня фінансової грамотності буде проведено за допомогою електронної системи онлайн-тестування, що створена Університетом банківської справи НБУ.
Відповідно до графіка 16 загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області, де вивчається курс «Фінансова грамотність» мають пройти підсумкову діагностику 27 квітня 2015 року.
Також у Харківській області 2 навчальні заклади входять до контрольної групи, які не вивчають курс за вибором «Фінансова грамотність», але проходили вхідне діагностування. Ці учні мають також пройти підсумкову діагностику рівня фінансової грамотності та анкетування 27 квітня 2015 року.
Список загальноосвітніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області, які мають пройти підсумкову діагностику рівня фінансової грамотності, інструкцію для вчителів і учнів та інші необхідні матеріали подано нижче.


Комментариев нет:

Отправить комментарий