Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

четверг, 9 апреля 2015 г.

УВАГА!!! АНОНС!!! Науково-практичний семінар для вчителів географії та історії при підтримці ДНВП «Картографія» за темою «Картографічний та навчальний матеріал при викладанні географії та історії».










Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти» інформує, що 15 квітня 2015 року о 10.00 відбудеться науково-практичний семінар для вчителів географії та історії при підтримці ДНВП «Картографія» за темою «Картографічний та навчальний матеріал при викладанні географії та історії» за участі:
§                     Топузова О.М. – директора Інституту педагогіки НАПН України, головного наукового співробітника, професора, доктора педагогічних наук;
§                     Надтоки О.Ф.– завідувача лабораторії географічної і економічної освіти Інституту педагогіки НАПН України, старшого наукового співробітника, кандидата педагогічних наук;
·                      Руденко І.С. – головного редактора ДНВП «Картографія» та інших науковців та учителів географії та історії. 
На семінар запрошуються:
·                 від районів м. Харкова ‑ вчителі географії (5 осіб від району) та вчителі історії (2 особи від району);
·                 від міст обласного значення та районів Харківської області ‑ вчителі географії (2 особи від району) та вчителі історії (1 особа від району);
·                 від інтернатних навчальних закладів ‑ 1 вчитель географії та 1 вчитель історії від навчального закладу.
Семінар відбудеться за адресою: Комунальний вищий навчальний заклад «Харківська академія неперервної освіти», вул. Пушкінська, 24, каб. 30 (географія) та 33 (історія). Реєстрація учасників семінару з 09.15. 
Заявки на участь у семінарі надати до 10 квітня 2015 року за формою (додаток 1) на електрону адресу: savvich@bigmir.net Контактна особа: Саввіч Олександр Миколайович, тел. 099-234-70-36 або 098-930-48-48.

Комментариев нет:

Отправить комментарий