Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 21 сентября 2015 г.

ДО ВІДОМА ВЧИТЕЛІВ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ


Проект «Тижні Німеччини в Харкові» пройде з 18 вересня по 10 жовтня.
 
Він включає в себе 32 різних заходи – від семінарів для мистецтвознавців і бізнесменів до показу документальних фільмів.
Почнуться Тижні Німеччини 18 вересня джазовим концертом німецької групи «Контраст-тріо», з 19 по 25 вересня буде проходити інтенсивний курс для мистецтвознавців, який будуть вести німецькі експерти.
Також в рамках проекту пройдуть семінари «Німецько-українські освітні програми», «Можливості вступу до вузів Німеччини», «Німеччина – територія можливостей для українського бізнесу», українсько-німецька медична конференція, виставка дитячого малюнка «Німецькі казки».
Крім того, у рамках Тижнів Німеччини відбудеться освітній проект «Ніч науки», який вже став у Харкові традиційним. У заході візьмуть участь 14 вищих навчальних закладів міста та Харківський планетарій ім. Ю. Гагаріна. Відкриття «Ночі науки» відбудеться 26 вересня в Харківському національному університеті ім. В. Каразіна (хол 2-го поверху, початок – о 16:00). Заходи «Ночі науки» в різних вузах бажаючі зможуть відвідати, скориставшись безкоштовними автобусами, які курсуватимуть від головного корпусу університету.
З докладною інформацією про «Тижні Німеччини в Харкові» можна ознайомитися тут: http://sedl.alnetis.fr/en/426-kharkiv/
Булгакова В.Г.

Комментариев нет:

Отправить комментарий