Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 14 сентября 2015 г.

Відбувся семінар у межах ХXIV Міжнародної науково-методичної конференції «Актуальні проблеми безперервної географічної освіти і картографії»

На базі КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» разом з Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна 10.09.2015 року відбувся семінар «Використання нових форм роботи з учнями при навчанні шкільної географії» в межах ХXIV Міжнародної науково-методичної конференції «Актуальні проблеми безперервної географічної освіти і картографії».
За порядком денним було надано допомогу з питань навчально-методичного забезпечення курсів шкільної географії у сучасних умовах, ознайомлено вчителів із сучасними педагогічними методиками та технологіями навчання географії, окреслено основні напрями підготовки до складання ЗНО з географії у 2016 році та представлено нове видання КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» «Методичний порадник для вчителів географії».
Було роздано під час проведення семінару наступні матеріали: програма семінару, анкета для творчого вчителя, грифована продукція ЗАТ «Інститут передових технологій», ДНВП "Картографія", інформаційні матеріали КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Харківського національного університету В.Н. Каразіна.
У роботі семінару взяли участь 78 осіб, серед них були представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, Львівського національного університету ім. Івана Франка, Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, Могильовського державного університету імені А.О. Кулешова, Придністровського державного університету імені Т.Г. Шевченко і учителя географії України та Харківської області. 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий