Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

пятница, 16 сентября 2016 г.

Використання нових форм роботи з учнями при навчанні шкільної географії.



На базі Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна 14.09.2016 року відбувся семінар «Використання нових форм роботи з учнями при навчанні шкільної географії» в межах ХXV Міжнародної наукової конференції «Досвід і перспективи практичної підготовки студентів і учнів з географії та картографії». 
  За порядком денним було надано допомогу з питань навчально-методичного забезпечення курсів шкільної географії у сучасних умовах, ознайомлено вчителів із сучасними педагогічними методиками та технологіями навчання географії, окреслено основні напрями підготовки до складання ЗНО з географії у 2017 році та підвищення якості підготовки учнів Харківської області до Всеукраїнської учнівської олімпіади.
Було роздано під час проведення семінару наступні матеріали: програма семінару, анкета для творчого вчителя, грифована продукція ЗАТ «Інститут передових технологій», ДНВП "Картографія", «Української картографічної групи», інформаційні матеріали КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Харківського національного університету В.Н. Каразіна. 
У роботі семінару взяли участь 96 осіб.

Комментариев нет:

Отправить комментарий