Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

четверг, 4 декабря 2014 г.

Анонс заходів



ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки відбудеться 7 грудня 2014 року. Початок роботи о 10.00. На виконання завдань відводиться 2 години 40 хвилин.
Тексти завдань будуть розміщені тільки на інтернет-сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (http://edu-post-diploma.kharkov.ua) у день проведення олімпіади. Коди до завдань ІІ етапу олімпіади буде надіслано в день проведення цього етапу олімпіади о 8.15 за поданими заздалегідь з районів (міст) електронними адресами.
УВАГА!!!! Коди до правильних відповідей будуть розміщені тільки на блозі Центру методичної та аналітичної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (centrexpert.blogspot.com) після 13.30.
Учням не дозволяється користуватися додатковою літературою (підручниками, посібниками, довідниками тощо), а також засобами комунікації (мобільні телефони, смартфони, планшети та ін.).
Для виконання завдань кожний учень на початок олімпіади повинен мати ручку, олівець, лінійку, гумку. Для виконання елементарних обчислень можна використовувати мікрокалькулятори, які виконують лише чотири – п’ять математичних дій (додавання, віднімання, множення, ділення, добування кореня).

Комментариев нет:

Отправить комментарий