Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 22 декабря 2014 г.

Відбулася церемонія нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі»



19 грудня 2014року у конференц-залі Державного підприємства «Харківський регіональний науково-виробничий центр метрології та стандартизації» відбулася церемонія нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі».
Мета цього конкурсу – формування у свідомості дітей, наймолодших споживачів, асоціативного уявлення про якісну і безпечну продукцію.
У Харківській області організаційно-технічне та інформаційне забезпечення проведення виставки-конкурсу здійснює ДП «Харківський регіональний науково-виробничий центр метрології та стандартизації»; організаційно-методичне – КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти». Спонсорську допомогу в організації проведення фінальних заходів регіонального етапу конкурсу надало підприємство ПАТ «Харківська бісквітна фабрика».
Конкурсні роботи виконувалися юними художниками за трьома номінаціями:
- «Я пізнаю якісну продукцію»;
- «Ми – архітектори якісного світу»;
- «Кращий плакат на споживчу тематику».
Регіональне конкурсне журі визначило призерів виставки-конкурсу в кожній номінації за віковими категоріями (5-8 років, 9-12 років, 13-17 років) – усього 28 дітей.
Роботи фіналістів, які посіли перші місця у кожній номінації у відповідних вікових категоріях, тобто 11 робіт, були направлені для участі у виставці-конкурсі на загальнодержавному рівні.
Переможцем на загальнодержавному рівні від Харківської області стала робота Єлизавети Королюк з м. Харкова «Відродимо національні джерела на спраглій українській землі».
Переможців привітали представники регіонального конкурсного журі, співробітники ДП «Харківський регіональний науково-виробничий центр метрології та стандартизації», а також керівник студії «Королівство мистецтв» м. Харкова Кучмій Антон Юрійович. Школярі отримали грамоти та подарунки.
Вітаємо переможців!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий