Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

вторник, 4 октября 2016 г.

Розпочато пілотний освітній проект «Організація підготовки випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання» у 2016/2017 навчальному році


КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» розпочато пілотний освітній проект «Організація підготовки випускників загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання», який триватиме з жовтня 2016 року по квітень 2017 року.
Проект має на меті створення умов випускникам ЗНЗ віддалених районів (міст) області для системного повторення набутих у 5–11-х класах знань із тих предметів, що виносяться на ЗНО у 2017 році.
3 жовтня 2016 року в Академії відбулося перше тренінгове заняття для вчителів-тренерів, які працюватимуть з учнями в межах пілотного проекту в позаурочний час.
Заняття відвідали 33 вчителі: 14 – української мови та літератури, 7 – історії України, 6 – математики, 6 – англійської мови.
Методистами Центру аналітичної та методичної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» розроблено та надано вчителям-тренерам навчально-тематичні плани, дидактичні матеріали для повторення учнями 11-х класів матеріалу за попередні роки з української мови та літератури, математики, історії України, англійської мови.

Комментариев нет:

Отправить комментарий