Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

четверг, 13 ноября 2014 г.

Анонс заходів

Шановні колеги!!!
ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики відбудеться 16 листопада 2014 року. Початок виконання олімпіадних завдань – 1000. На виконання учнями завдань відводиться 3 астрономічні години. У ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики беруть участь учні 7-11 класів, які стали переможцями I етапу олімпіади.
Комплект завдань для кожної паралелі містить 5 задач. Поряд з умовою задачі вказана максимальна кількість балів, яку учень може одержати за її розв’язання. Максимальна сума балів за виконання всіх олімпіадних завдань становить 25 балів.
У пакеті завдань із метою перевірки набуття учнями первинних навичок планування та проведення фізичного експерименту, опрацьовування та інтерпретації його результатів, а також для якісної підготовки до практичного туру ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики в кожній паралелі пропонується завдання експериментального спрямування.
Виконання олімпіадних завдань вимагає самостійної роботи від її учасників. Усі необхідні дані для розв’язування завдань подані в їх умовах, тому учням не дозволяється користуватися додатковою літературою (посібниками, довідниками тощо). Бажано обмежити використання мобільних телефонів. Для виконання обчислень можна використовувати звичайні мікрокалькулятори.

Комментариев нет:

Отправить комментарий