Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

четверг, 6 ноября 2014 г.

Інформація про відзначення Дня писемності та мови



6 листопада 2014 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулись урочистості з нагоди Дня української писемності та мови, у межах яких проведено нагородження переможців і лауреатів Обласного фестивалю ораторського мистецтва «Тарас Шевченко – взірець українського патріотизму».
В урочистостях взяли участь учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, керівники Р(М)МО вчителів української мови та літератури, викладачі та студенти вищих навчальних закладів м. Харкова, письменники та члени громадських організацій, щирі шанувальники рідного слова.
Лауреати та переможці, їхні вчителі отримали дипломи та подарунки від оргкомітету Обласного фестивалю ораторського мистецтва, які вручили: Покроєва Л.Д., ректор КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»; Бойко В.С., голова Харківського обласного відділення українського фонду культури, член Національної Спілки письменників України; Мельників Р.В., відповідальний секретар Харківської обласної організації Національної Спілки письменників України.

Комментариев нет:

Отправить комментарий