Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

понедельник, 17 ноября 2014 г.

Фінальний етап турніру з курсу «Фінансова грамотність»



З 13 по 15 листопада 2014 р. у м. Дніпропетровську на базі Дніпропетровського університету імені Альфреда Нобеля пройшов фінальний етап регіонального турніру з курсу «Фінансова грамотність». У змаганні брали участь 14 шкільних збірних команд з різних областей, а саме: Дніпропетровської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської, Харківської, Київської, Сумської та Донецької областей, а також команда з м. Києва, обласна збірна м. Дніпропетровська та команда Дніпропетровської школи № 16.
Від Харківської області у турнірі взяла участь команда «Бізнес-сила» Харківського ліцею № 141 Харківської міської ради Харківської області у складі 5 учнів (Завгородня Милослава, Судачек Дарина, Сиромятнікова Альона, Луганський Євгеній, Філатов Олег), яка посіла ІІ місце.
Кращим опонентом турніру визнано Філатова Олега, який нагороджений дипломом та книгою з автографом лауреата Нобелевської премії з літератури Маріо Варгас Льйоса.
Керівник команди: Махамат Світлана Василівна, учитель економіки Харківського ліцею № 141 Харківської міської ради Харківської області.
Вітаємо учнів-переможців і керівника команди!
За участь у підготовці команди «Бізнес-сила» висловлюємо подяку викладачам кафедри фінансів НТУ «Харківський політехнічний інститут», які працювали під керівництвом доцента кафедри фінансів, кандидата економічних наук, директора Міжнародного Бізнес Центру Решетняк Олени Володимирівни.


Комментариев нет:

Отправить комментарий