Усе про ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2016/2017 н.р.

среда, 12 ноября 2014 г.

Анонс заходів

Шановні колеги!!!
15 листопада 2014 року відбудеться ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з географії для учнів 8 – 11 класів, які стали переможцями I етапу олімпіади.
Початок роботи о 10 годині. На виконання учнями завдань відводиться 3 астрономічні години. Тексти завдань будуть розміщені тільки на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (http://edu-post-diploma.kharkov.ua) у день проведення олімпіади. Коди до завдань ІІ етапу олімпіади буде надіслано в день проведення цього етапу олімпіади о 8.15 за поданими заздалегідь з районів (міст) електронними адресами. Коди до правильних відповідей будуть розміщені тільки на блозі Центру методичної та аналітичної роботи КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» (centrexpert.blogspot.com) після 13.30.
Під час виконання завдань олімпіади не допускається використання підручників, довідників, атласів, інших навчальних посібників, а також засобів комунікації (мобільні телефони, смартфони, планшети та ін.). З метою створення рівних умов для виконання завдань, кожен учень на початок олімпіади повинен при собі мати: ручку (2 шт.), олівець простий, олівці кольорові (обов’язково), гумку, лінійку, калькулятор, транспортир. Для учнів 8-х класів необхідна контурна карту світу, для 9-х класів необхідна контурна карта України з контурами адміністративно-територіальних одиниць, для 10-х класів контурна карта світу з кордонами держав. Для 11-х класів контурна карта буде у завданні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий